RUSH (2013)

Rush skildrar Formel 1’s glamourösa guldålder och den sanna historien om två av världens största rivaler; den karismatiska och våghalsiga playboyen James Hunt (Chris Hemsworth) och den briljante perfektionisten Niki Lauda (Daniel Brühl). Vi följer de två extraordinära karaktärer, såväl på banan som i deras privatliv. Deras legendariska sammandrabbningar under Grand Prix, där de pressar sig själva till bristningsgränsen, där det inte finns någon genväg till seger och inget utrymme för misstag.

Ratings:

 Picture: 3.5/5
 Sound: 4/5
 Story: 4.5/5

Specifikation
Original titel: Rush
Svensk titel: Rush
Recenserad på: Blu-ray
Genre: Action, Biografi, Drama, Sport
Språk: Engelska
Undertext: Svenska, Norska, Finska, Danska
Regissör: Ron Howard
Skådespelare: Chris Hemsworth, Daniel Brühl, Olivia Wilde, Alexandra Maria Lara, Pierfrancesco Favino, David Calder, Natalie Dormer, Stephen Mangan, Christian McKay, Alistair Petrie, Julian Rhind-Tutt, Colin Stinton, Jamie de Courcey, Augusto Dallara, Ilario Calvo m.fl.
Ljud: DTS HD MA 5.1
Bild: Widescreen (2.35:1)
Speltid (min): 123
Inspelningsår: 2013
Biopremiär Sverige: 2013-10-04
Releasedatum: 2014-02-05
Åldersgräns: 15 År
Distributör: Future Film