ATOMIC BLONDE (2017)

Kronjuvelen hos den brittiska underrättelsetjänsten MI6, Agent Lorraine Broughton (Theron) är lika delar spioneri, sensualitet och skoningslöshet, benägen att använda alla sina förmågor för att överleva hennes omöjliga uppdrag. Skickad ensam till Berlin för att få med sig ovärderliga handlingar ut ur den instabila staden, slår hon sig ihop med den lokala avdelningschefen David Percival (James McAvoy) för att navigera sig genom ett spel på liv och död bland spioner.

Ratings:

 Picture: 3.5/5
 Sound: 3.5/5
 Story: 4/5

På Disc:
4K ULTRA HD (import) 
hos CDON eller Discshop
Blu-Ray
hos  Discshop
DVD hos  Discshop

Specifikation
Original titel: Atomic Blonde
Svensk titel: Atomic Blonde
Recenserad på: Blu-ray
Genre: Action, Thriller
Språk: Engelska
Undertext: Danska , Finska, Norska, Svenska
Regissör: David Leitch
Skådespelare: Charlize Theron, James McAvoy, Eddie Marsan, John Goodman, Bill Skarsgård, Toby Jones, James Faulkner, Roland Møller, Sofia Boutella, Sam Hargrave, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Til Schweiger, Barbara Sukowa, Attila C. Arpa, Martin Angerbauer m.fl.
Ljud: DTS 5.1 HD MA
Bild: Widescreen (2.35:1)
Speltid (min): 115
Inspelningsår: 2017
Biopremiär Sverige: 2017-07-28
Releasedatum: 2017-11-27
Åldersgräns: 15 År
Distributör: Noble Entertainment
Link to CDON
Link to discshop
Link to discshop
Link to discshop