THE WAY BACK (2020)

Jack Cunningham (Ben Affleck) var ett basketfenomen när han gick på high school. Många år senare har förlorat sitt liv och äktenskap till alkoholismen. Han får dock en chans att konfrontera sina demoner och bearbeta sitt förflutna genom att träna sin gamla skolas basketlag.

Ratings:

 Picture: 3/5
 Sound: 2.5/5
 Story: 3.5/5

På Disc:
Blu-Ray
hos CDON eller Discshop
DVD hos CDON eller Discshop

Specifikation
Original titel: The Way Back
Svensk titel: The Way Back
Recenserad på: Blu-ray
Genre: Drama, Sport
Språk: Engelska
Undertext: Danska Finska Norska Svenska
Regissör: Gavin O’Connor
Skådespelare: Ben Affleck, Al Madrigal, Janina Gavankar, Michaela Watkins, Brandon Wilson, Will Ropp, Fernando Luis Vega, Charles Lott Jr., Melvin Gregg, Ben Irving, Jeremy Radin, John Aylward, Da’Vinchi, Matthew Glave, Nico David m.fl.
Ljud: Dolby Atmos
Bild: Widescreen (2.39:1)
Speltid (min): 108
Inspelningsår: 2020
Releasedatum: 2020-08-24
Åldersgräns: 11 År
Distributör: Warner Home Video