ONWARD (2020)

I Disney och Pixars FRAMÅT får de båda tonåriga alvbröderna Ian och Balder Kvickfot en oväntad möjlighet att tillbringa en dag med sin bortgångne pappa. De ger sig ut på ett sagolikt uppdrag i Balders häftiga skåpbil Guinevere. Deras äventyrliga färd är, som sig bör, fylld av trollformler, kryptiska kartor, omöjliga hinder och ofattbara upptäckter. Men när brödernas orädda mamma Laura inser att sönerna är borta, slår hon sig ihop med Mantikoran – en före detta krigare som är delvis lejon, delvis fladdermus och delvis skorpion – och beger sig för att hitta dom. Förutom alla farliga förbannelser kan den här magiska dagen komma att betyda mer än någon av dom någonsin drömt om.

Ratings:

 Picture: 4/5
 Sound: 3/5
 Story: 3.5/5

På Disc:
4K ULTRA HD
hos CDON eller Discshop
Blu-Ray
hos CDON eller Discshop
DVD hos CDON eller Discshop

Specifikation
Original titel: Onward
Svensk titel: Framåt
Recenserad på: Blu-ray
Genre: Animation, Äventyr, Komedi, Disney, Familj
Språk: Engelska Svenska English Engelsk Englanti Engelsk Svensk Ruotsi Svensk
Undertext: Danska Engelska Finska Norska Polska Svenska
Regissör: Dan Scanlon
Skådespelare (röster): Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer, Mel Rodriguez, Kyle Bornheimer, Lena Waithe, Ali Wong, Tracey Ullman, Wilmer Valderrama, George Psarras, John Ratzenberger Victor Segell, Edvin Ryding, Nina Hjelmkvist, Gladys del Pilar m.fl.
Ljud: DTS HD – Master Audio 7.1 Dolby Digital 5.1 Swedish Dolby Digital 5.1 Danish Dolby Digital 5.1 Norwegian Dolby Digital 5.1 Finnish
Bild: Widescreen (2.39:1)
Speltid (min): 102
Inspelningsår: 2020
Biopremiär Sverige: 2020-03-06
Releasedatum: 2020-07-06
Åldersgräns: 7 År
Distributör: Disney
Link to CDON
Link to CDON
Link to CDON
Link to discshop
Link to discshop
Link to discshop