THE WOLF OF WALL STREET (2013)

Martin Scorsese regisserar den sanna historien om börsmäklaren Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio). Filmen utspelar sig under sent 80-tal i New York och skildrar en resa från den amerikanska drömmen till total girighet när Belfort förvandlas från hederlig småhandlare till korrupt börshaj med öknamnet “The Wolf Of Wall Street”. Pengar, makt, kvinnor och droger. Frestelserna fanns där för att avnjutas och risken att åka fast var ointressant. För Jordan och hans flock fann girigheten inga gränser.

Ratings:

 Picture: 3/5
 Sound: 3/5
 Story: 3.5/5

På Disc:
Blu-Ray
hos CDON
DVD hos CDON eller Discshop

Specifikation
Original titel: The Wolf Of Wall Street
Svensk titel: The Wolf Of Wall Street
Recenserad på: Blu-ray
Genre: Biografi, Crime, Drama
Språk: Engelska
Undertext: Danska Finska Norska Svenska Engelska för hörselskadade Danska Finska Norska Svenska Engelska för hörselskadade
Regissör: Martin Scorsese
Skådespelare: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey, Kyle Chandler, Rob Reiner, Jon Bernthal, Jon Favreau, Jean Dujardin, Joanna Lumley, Cristin Milioti, Christine Ebersole, Shea Whigham, Katarina Cas, P.J. Byrne m.fl.
Ljud: DTS HD MA 5.1
Bild: Widescreen (2.40:1)
Speltid (min): 180
Inspelningsår: 2013
Biopremiär Sverige: 2014-01-10
Releasedatum: 2014-06-04
Åldersgräns: 15 År
Distributör: Sony Pictures
Link to CDON
Link to CDON
Link to discshop
Link to discshop