THE PRESTIGE (2006) 4K UHD

I denna laddade, spänningspackade thriller från regissören Christopher Nolan (Batman Begins, Memento), spelar Hugh Jackman och Christian Bale två magiker vilkas mördande konkurrens i försöken att överträffa varandra kastar dem rakt in i dödliga illusioner. Scarlett Johansson har också en huvudroll, som assistenten som är både bricka och medspelare i deras rivalitet.

Ratings:

 Picture: 4/5
 Sound: 3.5/5
 Story: 4.5/5

På Disc:
4K ULTRA HD
hos CDON eller Discshop
Blu-Ray
hos CDON eller Discshop
DVD hos  Discshop

Specifikation
Original titel: The Prestige
Svensk titel: The Prestige
Recenserad på: 4K ULTRA HD
Genre: Drama, Thriller, Sci-Fi
Språk: Engelska Franska Tyska Ungerska Italienska Polska Portugisiska Spanska Ryska English Audio Description English
Undertext: Arabiska Danska Holländska Engelska Finska Franska Grekiska Hebreiska Norska Polska Turkiska Svenska Ryska Arabiska Danska Holländska Engelska Finska Franska Grekiska Hebreiska Norska Polska Ryska Turkiska Svenska
Regissör: Christopher Nolan
Skådespelare: Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine, Scarlett Johansson, David Bowie, Piper Perabo, Rebecca Hall, Samantha Mahurin, Andy Serkis, Daniel Davis, Jim Piddock, Christopher Neame, Mark Ryan, Roger Rees, Jamie Harris m.fl.
Ljud: DTS HD MA 5.1
Bild: Widescreen (2.40:1)
Speltid (min): 130
Inspelningsår: 2006
Biopremiär Sverige: 2006-12-25
Releasedatum (4K): 2017-12-22
Åldersgräns: 15 År
Distributör: Fox
Link to CDON
Link to CDON
Link to discshop
Link to discshop
Link to discshop