GREYHOUND (2020)

Kapten Ernest Krause (Tom Hanks) leder en internationell konvoj med 37 skepp på ett förrädiskt uppdrag över Atlanten för att leverera tusentals soldater och viktiga förnödenheter till de allierade. Baserad på verkliga händelser ur andra världskriget.

Ratings:

 Picture: 4/5
 Sound: 3.5/5
 Story: 3/5

Var:
Filmen finns att se på Apple TV+

Specifikation
Original titel: Greyhound
Svensk titel: Greyhound
Recenserad på: Apple TV – Apple TV+
Genre: Action, Drama, History, War
Språk: Engelska
Undertext: Svenska m.fl
Regissör: Aaron Schneider
Skådespelare: Tom Hanks, Elisabeth Shue, Stephen Graham, Matt Helm, Craig Tate, Rob Morgan, Travis Quentin, Jeff Burkes, Matthew Zuk, Joseph Poliquin, Casey Bond, Josh Wiggins, Michael Benz, Grayson Russell, Ian James Corlett  m.fl.
Ljud: Dolby Atmos
Bild: Widescreen (2.39:1) Dolby Vision
Speltid (min): 91
Inspelningsår: 2020
Releasedatum: 2020-07-10
Åldersgräns: 13 År
Distributör: Apple TV+