DEADPOOL 2 (2018) 4K UHD

Efter att ha överlevt en attack från ett dödligt nötkreatur, kämpar den vanställde kafeteriakocken (Wade Wilson) med att uppfylla sin dröm om att bli Mayberrys hetaste bartender, samtidigt som han försöker att lära sig att stå ut med sin dåliga smak.

I jakten på att återfinna sin krydda i tillvaron, som en tidsmaskin, måste Wade bekämpa ninjor, yakuza-maffian och ett gäng sexuellt aggressiva hundar, när han reser jorden runt för att förstå vikten av familjen, vänskap och smak- samt få en nyupptäckt äventyrslust och den eftertraktade kaffekoppstiteln “Världens bästa älskare”.

Ratings:

 Picture: 4/5
 Sound: 4/5
 Story: 3/5

På Disc:
4K ULTRA HD
hos CDON eller Discshop
Blu-Ray
hos CDON eller Discshop
DVD hos CDON eller Discshop

Andra filmer i serien
Deadpool (2016) Rec här

Specifikation
Original titel: Deadpool 2
Svensk titel: Deadpool 2
Recenserad på: 4K ULTRA HD
Genre: Action, Äventyr, Komedi, Marvel
Språk: Engelska
Undertext: Danska Engelska Finska Norska Svenska Danska Engelska Svenska Finska Norska
Regissör: David Leitch
Skådespelare: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller, Leslie Uggams, Karan Soni, Brianna Hildebrand, Jack Kesy, Eddie Marsan, Shioli Kutsuna, Stefan Kapicic, Randal Reeder, Nikolai Witschl m.fl.
Ljud: DTS HD Master Audio 7.1
Bild: Widescreen (2.39:1)
Speltid (min): 134
Inspelningsår: 2018
Biopremiär Sverige: 2018-05-15
Releasedatum: 2018-10-01
Åldersgräns: 15 År
Distributör: Fox
Link to CDON
Link to CDON
Link to CDON
Link to discshop
Link to discshop
Link to discshop