WONDER (2017)

Baserat på New York Times-bästsäljaren med samma namn av R. J. Palacio, berättar WONDER den oerhört inspirerande och hjärtvärmande historien om August Pullman, en pojke med en ansiktsdeformation. August ska börja femte klass och för första gången går på en vanlig grundskola. Hans livsglädje och personlighet kommer att förändra livet för alla runt omkring honom. En ödmjuk, berörande och stark berättelse om att hitta sin styrka och välja att vara snäll.

Ratings:

 Picture: 3.5/5
 Sound: 3/5
 Story: 5/5

På Disc:
4K ULTRA HD
hos CDON (import)
Blu-Ray
hos CDON eller Discshop
DVD hos CDON eller Discshop

Specifikation
Original titel: Wonder
Svensk titel: Wonder
Recenserad på: Blu-ray
Genre: Drama, Familj
Språk: Engelska
Undertext: Danska Svenska Finska Norska Finska Norska Svenska Danska
Regissör: Stephen Chbosky
Skådespelare: Jacob Tremblay, Owen Wilson, Izabela Vidovic, Julia Roberts, Mandy Patinkin, Noah Jupe, Bryce Gheisar, Elle McKinnon, Daveed Diggs, Ty Consiglio, Kyle Breitkopf, James A Hughes, Mark Dozlaw, Rukiya Bernard, Jennifer March m.fl.
Ljud: DTS HD Master Audio 5.1
Bild: Widescreen (2.35:1)
Speltid (min): 113
Inspelningsår: 2017
Biopremiär Sverige: 2018-02-23
Releasedatum: 2018-07-02
Åldersgräns: 7 År
Distributör: Nordisk Film
Link to CDON
Link to CDON
Link to CDON
Link to discshop
Link to discshop