GOD JUL & GOTT NYTT 2020!

Året är nästan slut och ett nytt spännande år är snart här. För HomeSweetHomeCinema har det varit ett händelserikt år, många bra filmer har hunnits med och på sen våren han vi också med att göra en lite mer omfattande uppdatering kring ljudanläggningen. Vi är fortfarande otroligt nöjda med hur resultat blev av bytet till XTZ Cinema serien.

För det nya året siktar vi såklart in oss på nya spännande film-releaser och några tävlingar kommer vi också hinna med. Det är alltid lika roligt att kunna ge tillbaka till våra läsare!

Vi siktar också på att lansera HSHC Vault under 2020 här på hemsidan.
På HSHC Vault får vi en samlad plattform där vi kan dela med oss av lite DIY guider, Produkt-tester, Tips på demo-material, FAQ med de vanligaste frågorna vi får kring hemmabio samt andra tips mm som är hemmabio-relaterat!

Med det vill vi tacka alla läsare/följare för 2019 och önskar er alla en härlig jul och ett gott 2020!

/HomeSweetHomeCinema