RELEASE: CHERNOBYL

Ute på disc i butik måndag 21/10-19.
Släpps på DVD & Blu-ray.

Denna gripande miniserie i fem delar med Jared Harris, Stellan Skarsgård och Emily Watson i rollerna, skildrar den fruktansvärda historien om den värsta katastrof som någonsin orsakats av människan: den kraftiga explosion som inträffade 1986 vid Tjernobyls kärnkraftverk i dåvarande Sovjetunionen.

”Chernobyl” berättar med hjärta, kunskap och på ett obönhörligt sätt om Tjernobylolyckan. Det är en detaljerad, emotionellt intensiv, kompakt och realistisk miniserie som stirrar sitt ämne i vitögat och inte viker undan blicken en sekund.”
– Expressen 5 av 5 –

Extramaterial DVD & Blu-ray: Behind-the-Curtain Featurette: Director Johan Renck talks about bringing the epic miniseries to life • Meet the Key Players: Jared Harris, Stellan Skarsgård and Emily Watson discuss the characters they portray • What Is Chernobyl? • Cast and crew, including writer/executive producer Craig Mazin, discuss the real-life Chernobyl disaster • Pivotal Moment – The Trial: The climactic scene is explored in this short special • Script-to-Screen Featurette: Director Johan Renck describes the making of one of the most harrowing scenes in Chernobyl.