RELEASE: X-MEN DARK PHOENIX

Ute på disc i butik måndag 21/10-19.

Släpps på VOD, DVD, Blu-ray, 4K UHD & 4K UHD Steelbook.
Digital release 7/10.

När Jean Grey träffas av en märklig kosmisk kraft som förvandlar henne till Dark Phoenix, en av de mäktigaste mutanterna, ställs X-Men inför sin värsta fiende hittills – en av sina egna. I rollerna: James McAvoy, Sophie Turner, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult m fl.

Extramaterial Blu-ray:Rise of the Phoenix: The Making of Dark Phoenix (5-Part Documentary) • Audio Commentary by Simon Kinberg and Hutch Parker • Deleted Scenes with Optional Commentary by Simon Kinberg and Hutch Parker

Extramaterial 4K UHD: • Rise of the Phoenix: The Making of Dark Phoenix (5-Part Documentary) • Audio Commentary by Simon Kinberg and Hutch Parker • Deleted Scenes with Optional Commentary by Simon Kinberg and Hutch Parker • How to Fly Your Jet to Space with Beast