TÄVLING – ROCKETMAN 4K UHD

På måndag (14/10) släpps filmen om Elton John –  Rocketman – på 4K Ultra HD, Blu-ray, Blu-ray steelbook och DVD.

Det firar vi med en tävling där en lycklig vinnare vinner ROCKETMAN på 4K Ultra HD (innehåller även filmen på Blu-ray).⠀⠀

Delta genom att följa oss på instagram @HomeSweetHomeCinema, gå till vår tävlingspost och tagga minst 2 vänner och svara på frågan:⠀⠀⠀
Vad hette Elton innan han bytte namn till Elton John?⠀⠀⠀

Tävlingen är öppen för alla svenska följare och avslutas på söndag 13/10-19 16:00.⠀⠀⠀
Vinnaren presenteras här på instagram efter avslut.⠀⠀⠀⠀⠀

Story: ⠀⠀
Hans musik inspirerar och hans liv överraskar, Rocketman är en spektakulär, musikalisk hyllning till Elton Johns mest älskade låtar och skildrar hur en blyg pojke som växer upp i utkanten av London blir en av de största rockikonerna i historien. Följ med på en otrolig resa med en stjärnspäckad rollbesättning, fylld med unika musikframträdanden som inte liknar något du tidigare sett. I rollerna: Taron Egerton, Richard Madden och Bryce Dallas Howard.

75 minuter extramaterial
4K Ultra HD- och Blu-ray-utgåvorna är fullspäckade med 75 minuters extramaterial, bland annat fyra utökade musikalscener presenterade av regissören Dexter Fletcher som visar ännu mer av Taron Egertons spektakulära sång och dans tillsammans med ensemblen. Där finns också 10 aldrig tidigare visade scener, 13 sing-along-låtar, bakom kulisserna-material och intervjuer med Elton John, skådespelarna och filmskaparna samt klipp från inspelningsstudion när låtarna spelades in.

 

Lycka till!