RELEASE: ROCKETMAN

Ute på disc i butik måndag 14/10-19.
Släpps på DVD, Blu-ray, Blu-ray Steelbook & 4K UHD.

Hans musik inspirerar och hans liv överraskar, Rocketman är en spektakulär, musikalisk hyllning till Elton Johns mest älskade låtar och skildrar hur en blyg pojke som växer upp i utkanten av London blir en av de största rockikonerna i historien. Följ med på en otrolig resa med en stjärnspäckad rollbesättning, fylld med unika musikframträdanden som inte liknar något du tidigare sett. I rollerna: Richard Madden, Bryce Dallas Howard & Taron Egerton.

Extramaterial DVD: It’s Going To Be A Wild Ride: Creative Vision • Music Reimagined: The Studio Sessions • Sing-Along

Extramaterial Blu-ray & 4K UHD : It’s Going To Be A Wild Ride: Creative Vision • Music Reimagined: The Studio Sessions • Sing-Along • Over 75 minutes of bonus content