RELEASE: SMÅKRYP 2

Ute på disc i butik 14/8-2019.
På Blu-ray och DVD.

Efter att ha gjort succé över hela världen som tecknade tv-favoriter tog småkrypen klivet över till bioduken 2014 med ”Småkryp – Långfilmen”, som sågs av hela fem miljoner biobesökare i 50 länder och av alla 200 franska produktioner detta år blev den tredje mest inkomstbringande utomlands.

Strax därpå inledde Hélène Giraud, Thomas Szabo och deras stab av animatörer arbetet med SMÅKRYP 2, som får svensk premiär våren 2019.

SMÅKRYP 2 inleds i en liten konservfabrik på landet. Av misstag hamnar en liten nyckelpiga i en kartong med matvaror – som skeppas till Karibien! Hans ena förälder beger sig genast av på en äventyrlig resa för att finna den lilla telningen…

SMÅKRYP 2 har ingen talad dialog och passar därför all publik!