RELEASE: FIRESTARTER

Filmen får en nyrelease med digitalt restaurerad version på Blu-ray och finns att köpa på disc ute i butik onsdag 26/6-2019.

Köp den hos:
CDON
Discshop

“Charlie” McGee är en ung flicka som är precis som alla andra. Utom på ett sätt. Charlie är eldfödd. När hon blir arg får hon saker och ting att börja brinna. Till och med människor. Hon är resultatet av ett drogexperiment som hennes föräldrar utsattes för strax innan “Charlie” föddes, arrangerat av det statliga institutet “Butiken”. Nu tänker de röva bort “Charlie” från hennes föräldrar, kosta vad det kosta vill, för att ta vara på hennes unika förmåga och skapa ett djävulskt förintelsevapen. Flera agenter jagar den flyende flickan, men vad de inte räknat med är att även ett barn kan känna välbehag av makt och tillfredsställelse av att döda…