RELEASE: FAST & FURIOUS 4 4K

Nyrelease, nu på 4K med DTS:X ljudspår.
Ute på disc i butik måndag 17/6-2019.

Köp den på 4K hos:
CDON
Discshop

Vin Diesel och Paul Walker är tillbaks på gatorna där allt började. Nu återförenas de med Michelle Rodriguez och Jordana Brewster för att i extrema hastigheter manövrera amerikanska muskelbilar och exotiska sportbilar över Los Angeles gator och köra gasen i botten genom Mexikos öken i denna högoktaniga actionthriller. När ett brott för den förrymda brottslingen Dom Toretto (Diesel) och agent Brian O’Conner (Walker) tillbaka till Los Angeles, väcks deras gamla fejd till liv på nytt. Men när de ställs inför en gemensam fiende måste Dom och Brian återigen lita på varandra för att tillsammans kunna utmanövrera honom – genom att tänja på gränserna för vad som är fysiskt möjligt bakom ratten.