RELEASE: DESTROYER

Ute på disc i butik måndag 17/6-2019.
På Blu-ray och DVD.

Köp den på:
Blu-ray hos CDON eller Discshop
DVD hos CDON eller Discshop

I detta laddade kriminaldrama återfår LA-polisen Erin Bell (Nicole Kidman) kontakten med det kriminella gäng hon för ett tjugotal år sedan infiltrerade undercover tillsammans med partnern Chris (Sebastian Stan, Bucky Barnes i Marvel-filmerna). Att på nytt möta gängmedlemmarna väcker traumatiska minnen av ett uppdrag med katastrofal utgång, och triggar den hämndlystnad som länge förföljt Erin. Hon tvingas åter konfrontera den hänsynslöse gängledaren Silas (Toby Kebbell), samtidigt som hon desperat tacklar sitt livs svåraste uppdrag: att hålla sin sextonåriga dotter borta från den sortens män hon själv kommit att förakta. Nicole Kidmans gestaltning av Erin Bell är en av hennes starkaste och mest kompromisslösa rolltolkningar.