RELEASE: WHITE BOY RICK

Ute på disc i butik måndag 10/6-2019.
På Blu-ray och DVD.

Köp den på:
Blu-ray hos CDON eller Discshop
DVD hos CDON eller Discshop

White Boy Rick utspelar sig i 1980-talets Detroit, en stad korrumperad på alla plan under en stor crack-epidemi och ett omfattande krig mot drogerna.

Filmen, som är baserad på en sann historia, är en rörande skildring av en arbetarklasspappa, Richard Wershe Sr och hans tonårsson, Rick Jr. Genom en serie helt otroliga händelser blir Rick både polisinformatör och knarklangare, manipulerad av det system som ska beskydda honom, bara för att överges av sina poliskontakter och slutligen bli dömd till livstids fängelse. En helt osannolik berättelse om den yngste FBI-informatören någonsin och om ett turbulent, komplicerat far och son-förhållande.