TÄVLING – BUMBLEBEE 4K UHD

På måndag 20/5-2019 har filmen Bumblebee release på 4K UHD, Blu-ray, Blu-ray Limited Edition Steelbook och på DVD.

Vi har just kört igång en tävling på vår instagram-kanal där vi tävlar ut en helt ny (inplastad) 4K UHD till en lycklig vinnare.

Tävlingen är öppen till 20:00 söndag 19/5-2019 och delta gör ni genom att följa oss på instagram, sök upp vår tävlingspost, tagga två personer och svara på frågan vem som har regisserat filmen så är du med och tävlar!

Lycka till!

Till tävlingen

Story
Året är 1987. Planeten Cybertron har fallit i kriget mellan de goda Autobots och onda Decepticons. Bumblebees hjältemodiga resa börjar när Autobots ledare Optimus Prime skickar honom att försvara Jorden som hotas av Decepticons. Bumblebee skadas och tar skydd på ett skrotupplag förklädd till en folkabubbla. Där hittas han av flickan Charlie (Hailee Steinfeld) som reparerar den krigsärrade roboten och snart upptäcker att hennes nya bil inte är någon vanlig folkabubbla. Medan Decepticons fortsätter jakten på överlevande Autobots försöker Bumblebee och Charlie rädda världen tillsammans.

Ledaren för den hemliga statliga byrå som jagar Bumblebee spelas av tidigare wrestling-stjärnanJohn Cena. Han har blivit förd bakom ljuset att Bumblebee är farlig av de två Decepticonerna Shatter och Dropkick som fått röster av Angela Bassett och Justin Theroux. Kanadensiske skådespelaren Peter Cullen gör rösten till Optimus Prime, vilket han gjort både i den animerade Transformers-TV-serien och i spelfilmerna.

 

EXTRAMATERIAL PÅ 4K UHD COMBO & BLU-RAY

  • Sector 7 Archive

o   Agent Burns: Welcome to Sector 7

o   Sector 7 Adventures: The Battle at Half Dome (All-New Motion Comic)

  • Deleted and Extended Scenes
  • Outtakes
  • Bee Vision: The Transformers robots of Cybertron
  • Bringing Bumblebee to the Big Screen

o   The Story of Bumblebee

o   The Stars Align

o   Bumblebee Goes Back to G1

o   Back to the Beetle

o   California Cruisin’ Down Memory Lane

 

BUMBLEBEE-DVD:n innehåller spelfilmen i standardupplösning samt följande extramaterial:

  • Bringing Bumblebee to the Big Screen

o   The Story of Bumblebee

o   The Stars Align

BUMBLEBEE finns också tillgänglig i samlingsboxen TRANSFORMERS 1–6 som släpps på DVD och Blu-ray den 20 maj. Boxen innehåller filmerna Transformers (2007), Revenge of the Fallen (2009), Dark of the Moon (2011), Age of Extinction (2014), The Last Knight (2017) och Bumblebee (2018).

Förteckning över låtarna som hörs i BUMBLEBEE:
Back To Life (Hailee Steinfeld)
Don’t You (Forget About Me) (Simple Minds)
Everybody Wants To Rule The World (Tears For Fears)
Girlfriend In A Coma (The Smiths)
Higher Love (Steve Winwood)
I Can’t Drive 55 (Sammy Hagar)
It Takes Two (DJ EZ Rock And Rob Base)
Never Gonna Give You Up (Rick Astley)
Take On Me (A-Ha)
The Touch (Stan Bush)
Unchained Melody (Sam Cooke)