RELEASE: AQUAMAN

Ute på disc i butik måndag 29/4-2019. (4K UHD, Blu-ray, 3D Blu-ray och dvd).

Aquaman skildrar den ursprungliga berättelsen om Arthur Curry, hälften människa och hälften atlant, som ger sig ut på sitt livs resa för att ta reda på om han är värdig att bli det han föddes att vara … kung. I rollerna: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Dolph Lundgren m fl. Regi: James Wan.

Extramaterial DVD: JAMES WAN: WORLD BUILDER – James Wan has created one of DC’s most ambitious films. With his help, we’ll take a deeper look at the inherent challenges James faced in both performances and visual effects in order to bring a new world to life.

Extramaterial Blu-ray & 4K UHD: DIVE INTO MORE THAN 60 MINUTES OF BEHIND-THE-SCENES ACTION WITH THE KING OF THE SEVEN SEAS (IN 2D)! Exclusive Sneak Peek of SHAZAM! • GOING DEEP INTO THE WORLD OF AQUAMAN: Explore the Making of the Movie • BECOMING AQUAMAN: Enter the World of Jason Momoa • DARK DEPTHS OF BLACK MANTA: Discover the History of Aquaman’s Deadliest Foe • AND MORE!