RELEASE: COLD WAR

Ute på disc i butik måndag 22/4-2019. Blu-ray och dvd.

När pianisten Wiktor och sångbegåvningen Zula möts i Polen drabbas de av en omedelbar, passionerad förälskelse. Den återhållsamme Wiktor har finkulturell bakgrund medan temperamentsfulla Zula är van att slåss ur underläge. De förenas av kärleken till musik och en attraktion som varken geografiska avstånd eller tidens tand rår på, men deras relation blir lika destruktiv som oundviklig. I Polen tvingas Wiktor och Zula bli en del av Sovjets propagandamaskin, när de ser chansen att fly till Paris fattar de beslut som kommer att forma bådas liv. Den tvåfaldigt Oscarbelönade regissören Paweł Pawlikowski inspirerades av sina föräldrars kärlekshistoria när han skapade Cold War som genomsyras av cool jazz, stormiga känslor och ett magiskt svartvitt foto.