GOD JUL 2018

Vi vill önska alla våra läsare och följare en riktigt God Jul!
Hoppas ni mitt i all julstress kan sätta er ner med nära och kära och slappna av en stund tillammans med Kalle.

De må hända att vi sett Kalle lite för många gånger nu på julafton men samtidigt är det inte alltid det vi ser på som är avgörande.
Minst lika viktigt kan var vem vi ser saker med och vist kan en bra film bli ännu bättre om man får dela den med någon. En första date, en 100:e date, en avslappnad fredagskväll tillsammans med familjen efter en lång vecka.

Ja det finns många olika sorters filmkvällar och vet man inte vad man ska se på kan Home Sweet Home Cinema hjälpa till att hitta inspiration men just idag rekommenderar vi att ta tillfället i akt och bänka er framför Kalle och bara njuta av sällskapet som kan vara minst lika viktigt när man ser på film.

Vi ses snart igen!