RELEASE: 2001: A SPACE ODYSSEY 4K LIMITED EDITION STEELBOOK

En riktig klassiker släpps i 4K Steel Book Limited edition!
Ute i burk måndag 8/10-2018.

 

Stanley Kubricks bländande Oscar®vinnande verk är ett fängslande drama om kampen mellan människa och maskin tillika en oerhört vacker sammansmältning av musik och bild.

Kubrick (som skrev manuset tillsammans med Arthur C. Clarke) tar oss först till vårt förhistoriska ap-ursprung för att sedan hoppa fram i tiden och vi landar ett millennium senare (med ett av historiens mest anmärkningsvärda tidsklipp) i en koloniserad rymd. Det hela avslutas med att astronaut Bowman (Keir Dullea) sveps in i aldrig tidigare besökta delar av rymden, kanske till och med in i evigheten. ?Open the pod bay doors, HAL.? och låt oss påbörja en resa vi aldrig tidigare upplevt.