RELEASE: FAST & FURIOUS SERIEN 4K

En del av de nyare filmerna i Fast & The Furious serien finns redan ute i 4K och på onsdag 10/10-2018, tillkommer de tre första filmerna i den samlingen.

Vi har ännu inte kunnat nå informationen om vilken ljudmix dessa kommer släppas med men de lite nyare filmerna i serien som släppts i 4K redan innehåller DTS X så vi hoppas givetvis på att så även är fallet med de tre första filmerna.

The Fast And The Furious (2001)
Efter solnedgången börjar ett annat slags liv. Om natten äger “Dom” Toretto gatorna i L.A. Påhejad av sina fans kör han som rena rockstjärnan bilrace mot alla som törs utmana honom. Bland hans beundrare finns Brian, som utvecklar en vänskap med honom – och förälskar sig i hans syster. Problemet är att Brian arbetar undercover för att avslöja en brottshärva där Dom är huvudmisstänkt. Snart testas både hans lojalitet och gränser. De skrikande däcken stannar aldrig i denna fartfyllda och bränt-gummidoftande actionthriller där undercover-agenten Brian – som spelas av PAUL WALKER (Joyride, She’s All That) får problem – både som polis och bakom ratten. Dom Toretto spelas av VIN DIESEL (Boiler Room), medan JORDANA BREWSTER (Faculty) är hans syster Mia i denna kanonfilm som bara måste ses – med säkerhetsbältet på.

2 Fast 2 Furious (2003)
Rasande actionäventyr med streetracing och otroliga bilar som bränner gummi på Miamis gator, snygga tjejer och en halsbrytande livsstil… Detta är “2 Fast 2 Furious”, den spännande uppföljaren till “The Fast and The Furious” av Oscar®-nominerade* regissören John Singleton (Boys N Da Hood). Brian O’Conner (Paul Walker) har förlorat jobbet efter att ha låtit sin vän Dom Toretto, ledare för ett streetracing-gäng, komma undan rättvisan. Nu är han tillbaka i Miami igen med sin gamle vän Roman Pearce (Tyrese) och tvingas jobba under täckmantel för polisen för att undvika straff för sina handlingar. Han hjälper den vackra Monica Fuentes (Eva Mendes) spåra en skum affärsman från Miami och kör street-racing igen – men den här gången får han köra för sitt liv…

Fast And The Furious: Tokyo Drift (2006)
För att undvika att bli inlåst i fängelset skickas street racern Shaun Boswell till sin far i Tokyo för att leva där. Där upptäcker han drift racing. Efter att ha förlorat ett race mot Yakuza-anslutne D.K., (Drift King), Shaun måste bege sig ner i den undre världen i Tokyo för att betala sin skuld.