RELEASE: ROBIN HOOD 4K

Robin Hood, filmen från 2010 med Ridley Scott som regissör och Russell Crowe i huvudrollen släpps imorgon som 4K utgåva och med ett DTS X ljudmix. Kan helt klart vara värt en uppdatering i filmsamlingen enligt oss!

Ute i butik måndag 10/9-2018.

Oscar®-belönade RUSSELL CROWE återförenas med den legendariske Gladiator-regissören RIDELY SCOTT i ännu ett storslaget äventyr – Robin Hood. Vi får ta del av en okänd sida av berättelsen när den hjältemodige krigaren Robin blir fredlös. Han samlar en grupp skickliga stråtrövare för att kämpa mot orättvisan och leder ett uppror mot den svage och korrumperade engelska kungen. När vår rebelliske hjälte faller för den modiga Lady Marion (Oscar®-belönade Cate Blanchett*), måste han både rädda hennes hemby och möta allt större faror för att till slut lyckas erövra hennes hjärta. När Robin och hans män sedan ställs inför ett ännu större äventyr, ger sig dessa osannolika hjältar iväg för att kämpa för sitt land och återupprätta Englands ära – och själva bli en del av legenden.