MARAUDERS / RAIDERS (2016)

Marauders

När en bank drabbas av ett brutalt rån pekar alla bevis mot ägaren Hubert (Bruce Willis) och dennes mäktiga klienter.
Men när en grupp FBI-agenter (Christopher Meloni, Dave Bautista och Adrian Grenier) gräver djupare i fallet, och de hänsynslösa kupperna fortsätter, står det klart att en större konspiration är i spel.

Recension
Marauders finns ute på Netflix Sverige just nu och bjuder på en ganska underhållande story som håller händelserna lite på spänn under hela filmen.

Bruce Willis står för det stora namnet i filmen som spelar en äldre bank ägare. Hans banker börjar bli rånade och polisen misstänker att han har någon slags koppling till rånen. På lagens långa arm ser vi bland annat Christopher Meloni, Dave Bautista och Entourage stjärnan Adrian Grenier.

I Entourage passar Grenier in bra men jag har inte fått samma känsla från hans insatser i andra filmer men i denna fungerar det faktiskt!

Förväntningarna var inte så högt satta på denna film men den förvånade mig med en bättre story än förväntat och är helt klart sevärd.

Rating

På Disc:
Blu-Ray
hos CDON eller Discshop
DVD hos CDON eller Discshop

Specifikation
Original titel: Marauders
Svensk titel: Raiders
Recenserad på: Netflix
Genre: Action, Thriller
Språk: Engelska
Undertext: Svenska
Regissör: Steven C. Miller
Skådespelare: Bruce Willis, Christopher Meloni, Dave Bautista, Adrian Grenier, Johnathon Schaech, Lydia Hull, Tyler Jon Olson, Christopher Rob Bowen m.fl.
Ljud: Dolby Digital 5.1
Bild: Widescreen (2.35:1)
Speltid (min): 107
Inspelningsår: 2016
Biopremiär USA: 2017-07-01
Tillagd på Netflix Sverige: 2018-02-02
Åldersgräns: 15 år
Distributör: Noble Entertainment