THE WEEK OF (2018)

The Week Of

Komedin “The Week Of” handlar om en hängiven pappa som bestämt vill betala sin dotters kommande bröllop, trots protester från brudgummens rikare far. Det blir en lång och katastrofal vecka för båda familjerna.

Recension
Adam Sandler var lite av en favorit i mina yngre år men det var länge sedan jag såg en film med honom som påminner om de lite äldre som var underhållande (oftast med en lite för överdriven approach men som ändå fungerade) och i slutändan hade en ganska stark Under-Line story.
The Week Of är en av de allt fler nya Netflix rullarna som rullat ut och Sandler har huvudrullen som den kommande brudens far i en ganska rörig historia.

Ja, filmen har sina roliga glimtar men över lag blir den ganska tråkig och vi saknar helt den där känslosamma ”viktiga” lärdomen som han så bra kunde få in i stort set alla sina tidigare verk.

Det blir tillslut inte ens en film i mängden utan mer en film som glöms bort lika snabbt som eftertexten börjar rulla, lagom att se på en dag när man ligger nedbäddad med feber på sin höjd.

Rating

Se filmen på:
Netflix

Specifikation
Original titel: The Week Of
Svensk titel: The Week Of
Recenserad på: Netflix – Sverige
Genre: Komedi
Språk: Engelska
Undertext: Svenska
Regissör: Robert Smigel
Skådespelare: Adam Sandler, Chris Rock, Steve Buscemi, Rachel Dratch, Allison Strong, Roland Buck III, Katie Hartman, Chloe Himmelman, Jake Lippmann, Jim Barone, June Gable, Suzanne Shepherd, Christian Capozzoli, Nasser Faris, Jared Sandler m.fl.
Ljud: Dolby Digital 5.1
Bild: Widescreen 16:9
Speltid (min): 116
Inspelningsår: 2018
Netflix Sverige: 2018-04-27
Åldersgräns: 13 år
Distributör: Netflix