GOOD TIME (2017)

GOOD TIME

Efter att ett misslyckat bankrån sänder hans yngre bror i fängelse, ger sig Constantine (Robert Pattinson) ner i New Yorks undre värld i ett mer och mer desperat – och farligt – försök att få ut sin bror.

Recension
Good Time lyckades för oss inte leverera vad titeln innehåller.
Ett all för långsamt och händelselöst drama som utspelar sig i mörka scener eller scener upplysta i neon med ett soundtrack som var betydligt mer fart i än filmen i sig.

Vi följer Constantine (Robert Pattinson) som gör allt för att få ut sin bror från fängelset men med en rad dåliga beslut blir mer och mer desperat.
Good Time lyckas aldrig engagera oss i sin handling och blir långdragen där ända gångerna man rycker till är när soundtracket tar över som är inlagda på relativt hög volym jämfört med filmen i sig.
Vi hade hört mycket positivt om den här filmen på förhand men står frågandes till vad andra tittarna har fastnat för i detta drama.

Rating

På Disc:
Blu-Ray hos CDON eller Discshop
DVD hos CDON eller Discshop

Specifikation
Original titel: Good Time
Svensk titel: Good Time
Recenserad på: Netflix
Genre: Drama, Crime
Språk: Engelska
Undertext: Svenska, Danska, Engelska, Finska, Norska
Regissör: Ben Safdie, Joshua Safdie
Skådespelare: Jennifer Jason Leigh, Robert Pattinson, Barkhad Abdi, Ben Safdie, Marcos A Gonzalez, Cliff Moylan, Rose Gregorio, Shaun Rey, Souleymane Sy Savane, Buddy Duress, Phil Cappadora, Mahadeo Shivraj, Ratnesh Dubey, Jibril Goodman, Laurence Blum m.fl.
Ljud: Dolby Digital 5.1
Bild: Widescreen 2.35:1
Speltid (min): 101
Inspelningsår: 2017
Biopremiär Sverige: 2017-09-08
Releasedatum Netflix: 2018-10-01
Releasedatum Blu-ray/DVD: 2018-01-22
Åldersgräns: 18 år
Distributör: Netflix, Noble Entertainment (på disc)