RELEASE: ONLY THE BRAVE

ONLY THE BRAVE

Ute i butik måndag 12/2-2018.

Filmen berättar den sanna historien om Granite Mountain Hotshots som gjorde vad inga andra brandmän i någon amerikansk stads räddningstjänst någonsin hade gjort när de skapade rubriker under sitt arbete med att släcka skogsbränder.
Året är 2007 och Eric Marsh vid räddningstjänsten i Prescott är frustrerad över att specialutbildade elitstyrkor, såkallade “hotshots”, från andra delar av landet kör över hans operativa planer för bekämpning av bränder i hans område.
För att råda bot på det skaffar Marsh sig borgmästarens tillstånd att organisera en egen hotshot-styrka för Prescott. Den nya styrkan ställs inför extrema utmaningar och svetsas samman genom sin starka gemenskap och sina stora uppoffringar – och Granite Mountain Hotshots har sett dagens ljus.
Men allt detta sätts på prov under Yarnell Hill-branden när bara det ultimata offret kan rädda staden.