FROST (2013)

FROST

I det animerade äventyret Frost lägger en profetia ett helt land i evig vinter. Den orädda optimisten Anna måste därför slå sig samman med den våghalsige bergsmannen Kristoffer, och tillsammans ge sig av för att hitta Annas syster, Snödrottningen Elsa och få ett slut på den iskalla förtrollningen.
På vägen möter de extrem kyla och mystiska odjur, och får kämpa mot naturens element för att rädda sitt kungadöme. Frost bjuder på hjärtvärmande humor och storslagna äventyr, fantastiska karaktärer och musik som inte lämnar någon oberörd

Recension
För barnen har Frost blivit en stor succé och vi kan se varför. Storyn är inbakad i fina sånger som engagerar tittaren och det är svårt att inte falla för snömanen Olof som både är rolig och tokig på samma gång. En stor personlighet som får våra yngsta tittare att skratta varje gång!

Vi saknar däremot lite av den där riktigt magiska Disney känslan och har svårt att välja mellan 3,5 och 4 av 5 stjärnor. Det slutar med att vi väljer det sista då den faktiskt går hem så bra hos våra yngsta tittare.

Rating

Köp filmen på:

Specifikation
Original titel: Frozen
Svensk titel: Frost
Review av: Blu-ray
Genre: Tecknat/Animerat, Familj, Barn, Komedi, Äventyr, Disney
Språk: Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska
Undertext: Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska
Regissör: Chris Buck, Jennifer Lee
Skådespelare: Kristen Bell, Alan Tudyk, Idina Menzel, Josh Gad, Jonathan Groff, Eva Bella, Livvy Stubenrauch, Santino Fontana, Chris Williams, Patricia Lentz m.fl.
Svenska Röster: Mimmi Sandén, Erik Segerstedt, Sebastian Karlsson, Nassim Al Fakir, Annika Herlitz m.fl.
Ljud: DTS HD – Master Audio 5.1 (Review uppmixat till Neural X)
Bild: Widescreen (16:9), HD 1080p
Speltid: 90min
Releasedatum: 2014-06-02
Åldersgräns: 7 år
Distributör: Disney