CONJURING 2

CONJURING 2

Vera Farmiga och Patrick Wilson är tillbaka i sina roller som Lorraine och Ed Warren, som hjälper en ensamstående mor uppfostra fyra barn ensam i ett hus plågat av onda andar. Ta reda på sanningen bakom Englands Enfield Haunting, det mest dokumenterade fallet i paranormal historia och en händelse som chockade världen.

Recension
Det är inte så ofta en rysare spelas här men med Halloween runt hörnet kändes det passande att ge Conjuring 2 en chans och jag är glad att man inte satt ensam och tittade igenom denna film!

En Blu-Ray med Atmos spår är alltid välkommet och vilken extra dimension det skapade här.
Filmen kändes ryslig redan från början och använde sig mycket av skräcken i själva uppbyggnaden av scenerna. Vi hoppade till både en och två gånger och Atmos ljudet fick bokstavligen blicken att gå upp i taket när det lät som någon släpade sig fram på våningen över oss – mycket imponerande och nästan för bra för våra hjärtan.

Det var svårt att inte vara engagerad i filmer från början till slut, men det blev också lite mindre rysligt fram emot slutet när uppbyggnaden mer hade gått över till ”skräck på bild” som inte blir lika läskigt.

Är du sugen på en rysare kan vi varmt rekommendera denna och vill du testa hur Atmos kan förhöja filmupplevelsen är detta en bra film att ta fram för det med!

Rating

Köp filmen på:

Andra filmer i serien:
Conjuring (2013)

Specifikation
Original titel: The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist
Svensk titel: Conjuring 2
Review av: Blu-ray
Genre: Rysare
Språk: Engelska
Undertext: Danska, Finska, Norska, Svenska
Regissör: James Wan
Skådespelare: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Frances O’connor, Simon Mcburney, Maria Doyle Kennedy, Sterling Jerins, Javier Botet, Robin Atkin Downes, Madison Wolfe m.fl.
Ljud: Dolby Atmos (Review 7.1.4)
Bild: Widescreen (2.40:1), HD 1080p
Speltid: 133min
Releasedatum: 2016-10-17
Åldersgräns: 15 år
Distributör: Warner Home Video