SMURFARNA 3: DEN FÖRSVUNNA BYN (2017)

SMURFARNA 3: DEN FÖRSVUNNA BYN

En mystisk karta får Smurfan och hennes bästa vänner Glasögonsmurf, Klantsmurf och Muskelsmurf att ge sig ut på en spännande och fartfylld jakt genom förbjudna skogen för att hitta en mystisk försvunnen by innan den elake trollkarlen Gargamel gör det. Det blir en hisnande resa full av action och faror där smurfarna följer ett spår som leder till upptäckten av den största hemligheten någonsin i smurfhistorien!

Recension
Till skillnad från Smurfarna 1 och 2 har tredje filmen gått tillbaka till att vara helanimerad likt de klassiska serierna man växte upp med som barn.
Våra yngsta reviewers fastnade i smurfarnas värld direkt men vi äldre upplevde aldrig att storyn fångade vårt intresse och föll lite platt.

Men för oss är det alltid ett stort plus om bild och ljudkvalitet är på topp och här bjuds man verkligen på en färgsprakande fest som kan låta en bra tv eller projektor visa sitt spektrum.
Även ljudet bjuder på en del godbitar i surroundeffekterna där vi valde att uppmixa Dolby Digital 5.1 ljudspåret till Dolby Surround för en större ljudbild.

Rating

Köp filmen på:

Andra filmer i serien
Smurfarna (2011)
Smurfarna 2 (2013)

Specifikation
Original titel: Smurfs: The Lost Village
Svensk titel: Smurfarna 3: Den försvunna byn
Review av: Blu-ray
Genre: Tecknat/animerat, Äventyr, Fantasy, Komedi, Familj, Barn
Språk: Engelska, Svenska, Danska, Finska, Norska
Undertext: Svenska, Danska, Finska, Norska
Regissör: Kelly Asbury
Skådespelare: Ariel Winter, Ellie Kemper, Jake Johnson, Joe Manganiello, Julia Roberts, Mandy Patinkin, Michelle Rodriguez, Rainn Wilson m.fl.
Ljud: DTS HD – Master Audio 5.1, Dolby Digital 5.1 Swedish (Review uppmixat till Dolby Surround)
Bild: Widescreen (1.85:1), HD 1080p
Speltid: 90min
Releasedatum: 2017-08-21
Åldersgräns: 7 år
Distributör: Universal (Sony)